Nyertünk Pilis ellen! Köszönjük a szurkolást!

Nyertünk! NYERTÜNK! NYERTÜNK!!! 

Hollywoodban sem tudnának olyan drámai forgatókönyvet írni, mint amilyet szombat délután az Albertirsa SE és a Pilisi Labdarúgó Klub II. csapatának játékosai összedobtak az Ecsedi László Sportcentrumban. 

A mi szempontunkból borzalmasan indult a mérkőzés, a pilisek Lasán duplája révén már a 18. percben 0:2-re mentek. Ami viszont utána történt... 

A 20. percben Király gyorsan válaszolt, az 56. percben Pásztor érkezett egy felhőfejessel, végül egy jó Borral a 87. percben megkoronáztuk a délutánt. Kétgólos hátrányból felálltunk, majd fordítottunk! Elképesztő volt! 

Albertirsa SE: Kukucska - Hauzer, Kovács, Halgas (Csőke), Bor - Fábián, Hadar (Pásztor) - Király (Soltész), Bánszki, Baranyi (Regenye) - Bokros

Albertirsai gólszerzők: Király, Pásztor, Bor

István Csőke értékelése: „Igazi rangadó volt a javából! Sok néző, jó idő, jó pálya (Amit ezúton is köszönünk Tóth Endrének és Zapády Tominak!). És nem utolsó sorban jó ellenfél, akikről sejtettem, hogy Miklósvári Jani barátomnak köszönhetően remekül fel lesznek készítve.

Sajnos a meccset nem úgy kezdtük, ahogy egy hazai csapatnak kellene. Gyorsan 0:2-es hátrányba kerültünk... De szép lassan, nyugodtan építkezve vezettük támadásainkat, és jött is a gól. Aztán a második félidőben felülkerekedtünk a Pilis II. csapatán, amely csak ívelésekkel operált, amiket jól tudtuk hárítani. Végül sikerült fordítani Bor Tamás góljával, akinek most jár a dicséret, egész meccsen remekül játszott! 

Dolgozunk tovább, hogy elérjük titkon remélt céljainkat! Köszönjük a szurkolást, illetve köszönjük a Szilvia Dudás által vezetett, utánpótlás játékosok szüleiből alakított kis csapatnak, hogy a mérkőzés végén finom szendvicsekkel és süteménnyel vártak bennünket! Hajrá, ASE!”

Egy hét múlva, szeptember 29-én, 15:00-kor nagyon fontos mérkőzést játszunk. Újabb szomszédvár-rangadóra készülünk, ezúttal idegenben. Az eddig 100%-os Dánszentmiklós KSK otthonába látogatunk. Reméljük, minél többen elkísérik csapatunkat a dánosi katlanba - sorsdöntő találkozó lesz! Hajrá, Albertirsa! 

A tabella állása: 

https://adatbank.mlsz.hu/league/52/14/21065/7.html