Nyáregyháza - Albertirsa 1-2

Újabb mérkőzés, újabb győzelem! 

Amikor korábban azt írtuk, hogy a Nyáregyháza nehéz ellenfél, pontosan erre gondoltunk. Roppant kellemetlen, nyögvenyelős találkozón vagyunk túl. A Nyáregy' ismét olyan meccset játszott, amin egy gól döntött. A mi a legfontosabb: mi nyertünk eggyel! 

Volt itt minden, ami a mennyi megyei hangulatát meghatározza:
 Hiányzó játékvezető. 
Bevonulás a Mortal Kombat zenéjére! 
A Kazinczy szépkiejtési verseny 2018-as és 2019-es dobogósai és különdíjasai a nézők soraiban versben és prózában fejezték ki a mérkőzést nem túl magabiztosan dirigáló játékvezető sporttárs iránt érzett tiszteletüket. 
 A félidei show keretei között megismerhettük Messit, az egyébként rendkívül gyönyörű ausztrál juhászt. Kisebb kavarodást is okozott, hogy nem akarta elhagyni a játékteret... 

Albertirsa SE: Kukucska - Hauzer, Halgas, Regenye, Soltész - Fábián, Hadar - Pásztor, Baranyi (Benkó I.), Bor - Bokros

Albertirsai gólszerzők: Pásztor, Bor

István Csőke értékelése: „Megérkeztünk a megye III-ba... Volt itt minden: például kutya a félidőben, aki kergette a labdát. És még az egyik játékvezető sem érkezett meg a mérkőzésre.  A lényeg, hogy túl vagyunk rajta, ráadásul győzelemmel. A többi nem számít! Ezek a legnehezebb meccsek, le a kalappal a srácok előtt, hogy sikerrel hoztuk! Gratulálok mindenkinek! Hajrá, ASE!”

Köszönjük azoknak, akik elkísérték a csapatot ezen a kellemes őszi délutánon Nyáregyházára! Jövőhéten Abony érkezik hozzánk az Ecsedi László Sportcentrumba. Szurkoljunk ott is együtt! Hajrá, Albertirsa!