Dánszentmiklós-Albertirsa 3:5

Kaotikus mérkőzés után győzelemmel és egy súlyos veszteséggel távoztunk Dánszentmiklósról! 

Nem is tudjuk, hol kezdjük... A mérkőzés első 10 perce a már kis híján mindent látott megyei drukkereknek is tudott újat mutatni. Az 5. percben büntetőből szereztük meg a vezetést, a 6. percben szintén büntetőből egyenlítettek a hazaiak, majd a változatosság kedvéért a 10. minutumban ismét büntetőből voltunk eredményesek. Kovács-dupla! 1:2

A 32. percben egy távoli lövés után ismét egyenlő volt az állás, aztán érkezett Pásztor, aki beállította a 2:3-as félidei eredményt. Alex a második játékrészt ott folytatta, ahol az elsőt befejezte: újabb találata révén a 48. percben már 2:4-et mutatott a képzeletbeli eredményjelző. Erre a Dános már csak egy góllal tudott válaszolni. A hajrában pedig jött a már-már menetrend szerinti Bokros-féle gólöröm. A vége 5:3-as albertirsai győzelem. 

A szép eredményt beárnyékolta egy súlyos sérülés. A hazaiak második gólját egy szerencsétlen belépő előzte meg, melynek következtében eltört kapitányunk, Kovács Gabi jobb bokája. Mielőbbi gyógyulást, Kokó! 

Albertirsa SE: Dézsi - Hauzer (Csík), Kovács (Regenye), Halgas, Bor - Fábián, Hadar - Pásztor (Baranyi), Bánszki, Király (Soltész) - Bokros

Albertirsai gólszerzők: Kovács 2, Pásztor 2, Bokros

István Csőke értékelése: „Nyert a CSAPAT! Kaotikusan kezdődött a mérkőzés: rögtön az elején három tizenegyes és egy súlyos sérülés. Ezúton kívánok gyors felépülést Kovács Gabinak! Egyébként végig uralva a meccset, de nagyon sok hibával játszottunk. Magunknak tettük izgalmassá a találkozót, mert a második félidőben rengeteg helyzetet kihagytunk. Gratulálok a CSAPATOMNAK! Köszönjük a szurkolást, nagyon sokan kísértek el bennünket Albertirsáról. Megyünk tovább a céljaink felé! Hajrá, ASE!

A győzelmet Kovács Gabinak ajánlom, aki sajnos bokatörést szenvedett, és operáció vár rá. Még egyszer mielőbbi felépülést kívánok neki!”

Jövő szombaton, 15:00-kor az Újlengyel DSE-t fogadjuk az Ecsedi László Sportcentrumban. Nagyon fontos mérkőzés előtt állunk, a két csapat 18-18 ponttal áll jelenleg a bajnoki tabella élén. Jobb gólkülönbségünknek köszönhetően mi vagyunk az elsők, ők a másodikok. Szurkoljuk ki a győzelmet! Hajrá, Albertirsa!